середу, 2 березня 2011 р.

ВЛЕСКНИГА та інші книжки ПОШТОЮ

Взято із сайту "Ятрань"

13.12.2010 | 09:41
Вперше під однією палітуркою видано науковий переклад і ритмічний переказ ВЛЕСКНИГИ: „Ілар Хоругин. ВЛЕСКНИГА” (примітки і коментарі Сергія Піддубного). У виданні також детально досліджуються згадувані древнім автором племена, боги та релігійна система русів. Книга ілюстрована рідкісними зображеннями древності. Вміщено оригінальні тексти дощечок, покажчики та афоризми Книги – ціна з пересилкою 45 грн.
Шанувальникам древньої історії також пропонуються такі книжки Сергія Піддубного:
„ДАВНЬОУКРАЇНСЬКІ БОГИ, ГЕРОЇ, ДЕРЖАВИ І ПЛЕМЕНА", де вперше в українській історіографії детально розглядаються давньоукраїнські боги, герої, племена і держави, згадувані в працях Геродота, Біблії та Влескнизі. Досліджується також дохристиянська релігійна система наших предків, чимало уваги приділено таким постатям як Рама, Орій, Прометей, Геракл, Персей, Ахілл, Перікл, Олександр Македонський, Мойсей, Ісус Христос, Ілля Муромець, Святослав Хоробрий, Мазепа та ін. Книга багата на унікальні доводи, несподівані, але логічні і правдиві висновки, ілюстративні матеріали, карти тощо.
Вартість книги з пересилкою 35 грн.
"УКРАЇНСЬКІ СВЯТИНІ ТА СИМВОЛИ", яка розповідає про досі нікому невідоме древнє святилище-обсерваторію в Ульянівському районі на Кіровоградщині. А також доводить, що Гераклові Стовпи були і є на нашій землі (на сьогодні в зруйнованому стані біля Хортиці); що так звана гора муз Гелікон – це сучасна Кам’яна могила неподалік Мелітополя.Все це підтверджується працями Геродота, Гомера, Гесіода та численними ілюстраціями. По-новому також тлумачаться такі давньоукраїнські святині і пам’ятники як Бушівський рельєф (Вінничина), Керносівський (Дніпропетровщина) та Верхоріченський (Крим) ідоли, українські символи, тотеми тощо.
Вартість книги з пересилкою25 грн.
„НА ЗЕМЛІ АПОЛЛОНА, АРТЕМІДИ і ПОСЕЙДОНА", якою на основі прискіпливого дослідження праці Геродота доводиться, що його "Історії" – це насправді древня історія українського, російського, абхазького Причорномор'я, Приазов'я та Криму, а не Греції. Книга містить багато унікальних ілюстрацій та географічних карт.
Ціна книги з пересилкою 30 грн.
Книги можна замовити за адресою yatran@gmail.com
Замовлення надсилати з поміткою „Замовляю книгу”.
Ці книги також можна придбати в Києві на розкладках Майдану, на книжковому базарі Петрівка (63-й ряд) і в "Українській язичницькій книгарні" (пл. Слави, ТЦ "Навігатор"),уЛьвові - в магазині "Глобус" і "Книжковій криївці" (пл. Ринок, 31), в Тернополі - магазині "Джура", в Кіровограді - "Українській книзі", в Івано-Франківську - ВО "Просвіта", вул. Грушевського, 18.

Немає коментарів:

Дописати коментар